Gastenboek

 

3 januari 2017

Reactie van de huurder

We wilden dit jaar de kerstdrukte thuis ontvluchten en dat is gelukt! Wat een fijn appartement! Mooi gelegen tegen de heuvel voor een prachtig uitzicht over het dorp. Het appartement is van alle gemakken voorzien, ruim en schoon! Centraal gelegen zodat je met een relatief korte reistijd de mooiste plekjes in het Sauerland kunt bezoeken. Echt een aanrader!

Nicoline Kroos

 

7 oktober 2016

Reactie van de huurder

Heerlijk appartement, voorzien van alle gemakken. Mooi uitzicht

Eeltje Wijnja

 

21 augustus 2016

Reactie van de huurder

We hebben genoten in het prachtige, schone, sfeervol ingerichte appartement. Van alle gemakken voorzien met een mooi ruim balkon.

C. Floothuis

 

29 mei 2016

Reactie van de huurder:

Ruim en licht appartement met alles er op en er aan. Alles zag er uit als nieuw, schoon en zeer goede bedden. Veel info over de omgeving en het contact met de eigenaren verliep zeer prettig.

A.M. Benjamin

 

14 maart 2016

Reactie van de huurder:

Het huisje en de informatie voorziening waren perfect. Super mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Informatie mappen waren helemaal compleet. Uitzicht vanaf balkon is geweldig. Kortom prima naar ons zin gehad! Heerlijk rustige omgeving en appartement.

Dennis Veenendaal

 

4 maart 2016

Reactie van de huurder:

We zijn weer thuis van een heerlijke week vakantie, jullie huis is geweldig!! Het ziet er gezellig uit en heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie!! We hebben het echt getroffen, we hebben de hele week kunnen skien. Mochten we weer naar Winterberg gaan dan komen we graag weer terug!!

Jessica Hekkert

 

19 februari 2016

Reactie van de huurder:

We hebben een hele fijne vakantie gehad in een prachtig appartement. Het appartement is net helemaal vernieuwd. Ook voor de kinderen was het een fijne plek. We komen zeker terug!!

M. Vans

 

 

Onze linkpartners zijn:

Link Yellow Pages

Startparade

luxe vakantiehuis met sauna in Frankenau, Sauerland

Sauerland-huisjes.startpagina.nl

Marktplaats

Micazu

Speurmarkt

Marktnet

Advertenties

B9

Wandelpad

http://www.vakantieboekenbijnederlanders.nl/